ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

cristal1sds.jpeg

Cris Tales PS4 NEW

34,90€
Προπαραγγελία
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 03/09/2020

Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα
Ποσότητα:
  Οι αποστολές προπαραγγελιών εκτελούνται τουλάχιστον μια ημέρα νωρίτερα ώστε ο πελάτης να έχει ήδη παραλάβει το προϊόν την ημέρα του επίσημου release.
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".
Turbo-X
Ανακοίνωση προς τα Βασίλεια της περιοχής!

Για να σταματήσετε την Αυτοκράτειρα του Χρόνου από το ξαναγράψει το μέλλον της γης μας, θα ξεκινήσετε ένα τρομακτικό ταξίδι κατά μήκος όλων των βασιλείων συναντώντας και στρατολογώντας συμμάχους για να σας βοηθήσουν στον αγώνα. Τιθασεύεστε τις ικανότητές τους, μαζί με τη μοναδική ικανότητα Time Magic της Crisbell, για να νικήσετε πανίσχυρους εχθρούς: στείλτε τους στο παρελθόν για να αντιμετωπίσετε μια πιο νεαρή και αδύναμη μορφή τους, ή στείλτε τους στο μέλλον όπου θα έχουν υποκύψει στη ζημιά που θα έχουν δεχτεί από το δηλητήριο που θα τους έχετε ρίξει στο παρόν.

Δημιουργήστε τις δικές σας στρατηγικές μέσα από αυτό το μοναδικό σύστημα μάχης. Οι επιλογές σας σε αυτόν τον κόσμο θα έχουν μακροχρόνιες συνέπειες για όποιον συναντάτε. Ρίξτε ματιές στο παρελθόν, δράστε στο παρόν και δείτε τις επιλογές σας να αλλάζουν δυναμικά το μέλλον – όλα σε μια οθόνη, καθώς παίζετε!

 

 

    • Γενικά Χαρακτηριστικά
    • Κατασκευαστής:MAXIMUM GAMES
    • ΤύποςJRPG
    • Multiplayer:Όχι (singleplayer)
    • Καταλληλότητα (PEGI):12+
 
Ένας φόρος τιμής προς τα κλασικά JRPGs

Εμπνευσμένο από διαχρονικά JRPGs όπως τα Chrono Trigger, Final Fantasy VI, Valkyrie Profile, καθώς και μοντέρνα κλασικά όπως τα Bravely Default και Persona 5, στο Cris Tales θα γνωρίσετε και θα συναντήσετε έναν μοναδικό αριθμό από συντρόφους, θα αντιμετωπίσετε μυριάδες εχθρών και θα ταξιδέψετε σε έναν εκτενή κόσμο.

 
Βιώστε το Παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον ταυτόχρονα

Ρίξτε ματιές στο παρελθόν και αποκτήστε γνώση από αυτό, αποφασίστε ποιες ενέργειες θα κάνετε στο παρόν και αλλάξτε τον ρου του μέλλοντος με τρόπους που θα ανασχηματίζουν δυναμικά τον κόσμο ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνετε.

 
Στρατηγικό Turn-Based σύστημα μάχης

Στείλτε τους εχθρούς σας στο παρελθόν ή στο μέλλον, συγχρονίστε τις επιθέσεις σας για ενισχυμένες ομαδικές ικανότητες και μάθετε τέλεια τον συγχρονισμό επίθεσης και άμυνας για να ξεπεράσετε τα όρια της ομάδας σας.

 
Ανακαλύψτε έναν Όμορφο Κόσμο

Ανεβείτε στο αερόπλοιο ή τη βάρκα σας και ταξιδέψτε σε έναν όμορφο, σχεδιασμένο στο χέρι, 2D παραμυθένιο κόσμο. Από το λαμπερό βασίλειο του Crystallis  μέχρι τις φτωχογειτονιές της St. Clarity, ανακαλύψτε μοναδικές τοποθεσίες, των οποίων θα ορίσετε το μέλλον


Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection