ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

K-eI7zQ3.png

Bloodstained: Ritual of the Night PS4 NEW

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 21/06/2019
36,90€
Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα:
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".

Bloodstained: Ritual of the Night

Ημ. Κυκλοφορίας: 21/06/2019

Το Bloodstained: Ritual of the Night βρισκεται στην Αγγλία του 18ου αιώνα – μια υπερφυσική δύναμη έχει καλέσει ένα κάστρο γεμάτο με δαίμονες. Οι παίκτες παίρνουν τον ρόλο της Μύριαμ, μιας ορφανής που κουβαλάει μια κατάρα η οποία μετατρέπει σιγά σιγά το σώμα την σε κρύσταλλο. Για να σώσει την ανθρωπότητα αλλά και τον εαυτό της, θα πρέπει να πολεμήσει μέσα στο κάστρο, μαζεύοντας, κατασκευάζοντας και ξεκλειδώνοντας μια τεράστια συλλογή από όπλα, εξοπλισμό και λάφυρα, ώστε να νικήσει τον Gebel και τα αμέτρητα πλάσματα της κολάσεως που περιμένουν.

Χαρακτηριστικά
  • IGAVANIA LIVES ON – Ο Koji Igarashi, ένας από του ξακουστούς νονούς του είδους, δημιουργεί μία φρέσκια, μοντέρνα scrolling action RPG εμπειρία που θα ικανοποιήσει τους φανατικούς των προηγούμενων project του.
  • VAST AND DEEP GAMEPLAY – Ξεκλειδώστε ξόρκια και δυνάμεις, κατασκευάστε και αναβαθμίστε ειδικά αντικείμενα ώστε να αλλάξετε την εμφάνιση της Μύριαμ και μπερδέψτε και ανακατέψτε δυνατότητες και εξοπλισμό δημιουργώντας το δικό σας playstyle.
  • HIGH FIDELITY 2.5 GRAPHICS – Τα πάντα στο Bloodstained είναι rendered σε τρομακτική 3D λεπτομέρεια, σε ένα 2D side scrolling περιβάλλον που αλλάζει και εξελίσσεται όσο παίζετε.
  • IGA’S BIGGEST CASTLE – Ο Χάρτης του Bloodstained είναι ο μεγαλύτερος που έχει δημιουργήσει ο Koji Igarashi στην καριέρα του.
  • MULTIPLE CHARACTERS TO CHOOSE FROM – Εκτός από την Μύριαμ, υπάρχουν μυστικοί χαρακτήρες με τους οποίους μπορείτε να παίξετε και περιμένουν να τους ανακαλύψετε.

 

Pre-Order Bonus
 
  • “MIRIAM’S GAZE” PS4 DYNAMIC THEME!

Screenshots

bloodstained1 bloodstained2

bloodstained3 bloodstained4

 

Trailer:

 

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία