ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

beholder_nsw_new.png

Beholder - Complete Edition Nintendo Switch NEW

Εκτύπωση
39,90€
Προπαραγγελία
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: TBC 2020

Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα
Ποσότητα:
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".
Καλώς ήρθατε σε ένα δυσοίωνο, δυστοπικό μέλλον.

Ένα απολυταρχικό Κράτος ελέγχει κάθε πτυχή της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής. Οι νόμοι είναι κατασταλτικοί. Η παρακολούθηση είναι ολοκληρωτική. Η ιδιωτική ζωή έχει πεθάνει. Εσείς είστε ο διαχειριστής ενός κτηρίου, διορισμένος από το Κράτος. Η καθημερινή σας ρουτίνα είναι η μεταμόρφωση του κτηρίου σε ένα καταφύγιο άνεσης για τους ενοίκους, οι οποίοι φεύγουν κι έρχονται. Παρόλα αυτά, αυτό είναι η βιτρίνα που κρύβει την πραγματική αποστολή σας...

Το Κράτος σας έχει αναθέσει να ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ! Το βασικό σας μέλημα είναι να παρακολουθείτε τους ενοίκους χωρίς να προκαλέσετε υποψίες και να κρυφακούτε τις συζητήσεις τους. Πρέπει να τοποθετήσετε ΚΟΡΙΟΥΣ στα διαμερίσματα τους όταν εκείνοι λείπουν, να ΨΑΧΝΕΤΕ τα υπάρχοντα τους για οτιδήποτε θα μπορούσε να απειλήσει την εξουσία του Κράτους και να δημιουργείτε το ΠΡΟΦΙΛ τους για λογαριασμό των ανωτέρων σας. Πρέπει επίσης να ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ οποιονδήποτε ικανό να παραβιάσει τους νόμους ή να συνωμοτήσει εναντίων του Κράτους στις αρχές. Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να κάνετε! ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ; 

ΤΟ BEHOLDER ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ! Τι θα κάνετε με τις πληροφορίες που συλλέγετε; Θα αναφέρετε τις ύποπτες δραστηριότητες ενός πατέρα αφήνοντας ορφανά τα παιδιά του; Θα αποκρύψετε τις λεπτομέρειες των παράνομων δραστηριοτήτων του και θα του δώσετε την ευκαιρία να διορθώσει το πρόβλημα; Μπορείτε αν θέλετε να τον εκβιάσετε για να αποκτήσετε τα χρήματα που χρειάζεται τόσο απεγνωσμένα η οικογένεια σας.

Turbo-X

 

Περιεχόμενα της Collector's Edition 

• Badge

• Artbook

• Original Soundtrack

• Squishy Character

 

 

    • Γενικά Χαρακτηριστικά
    • Κατασκευαστής:BadLand
    • ΤύποςAdventure
    • Multiplayer:Όχι (singleplayer)
    • Καταλληλότητα (PEGI):12+
 
Εσείς αποφασίζετε τι θα συμβεί

Κάθε απόφαση που παίρνετε επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο ξεδιπλώνεται η ιστορία. Το μόνο που έχει σημασία είναι οι αποφάσεις που βγάζετε όταν αλληλοεπιδράτε με τους χαρακτήρες του παιχνιδιού. Ακόμα και μια φαινομενικά ανούσια απόφαση μπορεί να έχετε καταστροφικές συνέπειες. Σκεφτείτε λοιπόν καλά και αποφασίστε έξυπνα!

 
Οι άνθρωποι δεν είναι απλώς αντικείμενα

Κάθε χαρακτήρας που συναντάτε έχει μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, με το δικό του παρελθόν και παρόν. Οι μυριάδες των χαρακτήρων δημιουργούν ένα μοναδικό λαβύρινθο σχέσεων και ως μέλος αυτών θα πρέπει να επικοινωνείτε μαζί τους κι έπειτα να αποφασίζετε τα επόμενα βήματα σας. Ουσιαστικά, οι σχέσεις σας με τους άλλους δημιουργούν ένα παζλ που πρέπει να λύσετε.

 
Καμία απόφαση δεν είναι εύκολη

Αν είχατε τη δύναμη να καταστρέψετε την ιδιωτική ζωή ενός ανθρώπου, θα το κάνατε; Θα φερόσασταν στους ανθρώπους που κατασκοπεύατε έτσι όπως τους αξίζει; Από την άλλη, ποιος κρίνειτι αξίζει ο καθένας; Τι θα συνέβαινε αν υπήρχαν δύο άνθρωποι που αξίζει να σωθούν, αλλά ο ένας τους πρέπει να πεθάνει; Ποιον θα διαλέγατε; Υπάρχει κλίμακα στο πόσο κακόβουλη είναι μια πράξη;

 
Δεν ξέρετε που θα καταλήξετε

Το Beholder είναι ένα παιχνίδι με πολλές διαφορετικές καταλήξεις. Παρά το ότι θα έχετε πάντα αρκετές πληροφορίες για να βγάλετε μια έξυπνη απόφαση, θα υπάρχει πάντα και κάτι για το οποίο μπορεί να έχετε άγνοια. Το Beholder δεν είναι κάποια σωστά δομημένη εικονική πραγματικότητα! Είναι η ζωή! Είναι αληθινό!.

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection