ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

- 10%
CsWEhgSs.png

Arcadegeddon PS5 NEW

Κωδικός: 9781582415709

Εκτύπωση
26,90€
24,21€
Άμεσα Διαθέσιμο
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 16/09/2022

Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα
Ποσότητα:
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".

Το Arcadegeddon είναι μια συνεργατική εμπειρία για πολλούς παίκτες που παρέχει έναν συνδυασμό εμπειριών PVE και PVP που επιτρέπει όλες τις διαφορετικές ταχύτητες παιχνιδιού. Καθώς συνεχίζετε να παίζετε, μπορείτε να αναλάβετε επιπλέον προκλήσεις από τις τοπικές "συμμορίες" που στέκι στο Gilly's Arcade. Αυτά θα σας κερδίσουν πολύ περισσότερα από την πίστη του δρόμου. Μιλώντας για πίστη στο δρόμο, κερδίστε τη θέση σας στους πίνακες κορυφαίων. Αυτό το συνεχώς εξελισσόμενο παιχνίδι βολών για πολλούς παίκτες επιτρέπει σε εσάς και σε έως και τρεις φίλους σας να εξερευνήσετε πολλά βιογραφικά, μίνι παιχνίδια, να βρείτε κρυμμένα σεντούκια και να νικήσετε πολλούς τύπους εχθρών και αφεντικά. Ο Gilly, ο ιδιοκτήτης μιας τοπικής στοάς, προσπαθεί να σώσει την επιχείρησή του από μια απρόσωπη μεγάλη εταιρεία. Για να το κάνει αυτό, παίρνει όλα τα κορυφαία παιχνίδια arcade και τα συνδέει όλα για να κάνει ένα σούπερ παιχνίδι, δυστυχώς οι ega corporation, Fun Fun Co. χακάρει το παιχνίδι και εγχέει έναν ιό. Εσείς και οι φίλοι σας πρέπει να αποθηκεύσετε το παιχνίδι και την τελευταία στοά της πατρίδας σας.

χαρακτηριστικά:

 • RISEUPANDPLAY: Εξερευνήστε πολλαπλούς βιότοπους, μίνι παιχνίδια, βρείτε κρυμμένα σεντούκια και νικήστε αμέτρητους εχθρούς και αφεντικά. Προσαρμόστε την εμφάνισή σας και λεηλατήστε τα πάντα!
 • SAVE THE ARCADE: Ο Gilly, ο ιδιοκτήτης μιας τοπικής στοάς, προσπαθεί να σώσει την επιχείρησή του από μια απρόσωπη μεγαλοεταιρεία. Για να το πετύχει αυτό παίρνει όλα τα κορυφαία παιχνίδια arcade και τα συνδέει όλα για να φτιάξει ένα σούπερ παιχνίδι, δυστυχώς όμως η μεγαλοεταιρεία, Fun Co. χακάρει το παιχνίδι και εισάγει έναν ιό. Εσείς και οι φίλοι σας πρέπει να σώσετε το παιχνίδι και το τελευταίο arcade της πόλης σας.
 • COOPERATIVE MULTIPLAYER LIKE NO OTHER: Το Cross Play είναι ενεργοποιημένο για όλες τις πλατφόρμες. Παίξτε so loor με έως και τρεις φίλους σε αυτό το συνεργατικό shooter πολλαπλών παικτών. Το Arcadegeddon είναι ένα συνεργατικό παιχνίδι πολλαπλών παικτών που παρέχει ένα μείγμα εμπειριών PVE και PVP που επιτρέπει διαφορετικές ταχύτητες παιχνιδιού.
 • FIGHTANEVIL VIRUS: Οι εχθροί που ανήκουν στη Fun Fun Co. και οι δαίμονες δεδομένων/τα σφάλματα που προέκυψαν λόγω της επέμβασης της Fun Fun Co. καταλαμβάνουν το παιχνίδι της Gilly. Οι εχθροί της FFC είναι πρωτότυπα για τα όπλα τους στον πραγματικό κόσμο και αυτό είναι το πεδίο δοκιμών τους. Ο Gilly σας χρειάζεται στη μάχη!

MAKE FRIENDS ALONG THE WAY:Υπάρχουν δώδεκα διαφορετικές συμμορίες με τις οποίες μπορείτε να αλληλοεπιδράσετε στη στοά. Οι παίκτες θα ξεκλειδώνουν αρχηγούς καθώς προχωρούν στο παιχνίδι. Κάθε αρχηγός έχει ένα μοναδικό στυλ και ένα σύνολο προκλήσεων που πρέπει να ολοκληρώσετε για να ξεκλειδώσετε μοναδικά καλλυντικά συμμοριών και μάρκες ισχύος που μπορούν να δαπανηθούν σε νέες ικανότητες Surge και Plugins. Κάθε αρχηγός συμμορίας θα σας δίνει μια καθημερινή πρόκληση και μπορείτε να δεχτείτε έως και 3 καθημερινές προκλήσεις κάθε φορά

  • Γενικά Χαρακτηριστικά
  • Κατασκευαστής:ILLFONIC
  • ΤύποςMULTIPLAYER SHOOTER
  • Multiplayer:NAI
  • Καταλληλότητα (PEGI):12+

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection