ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

ELrH6JLw.png

Alan Wake II Deluxe Edition Xbox Series X NEW

Κωδικός: 9781975375701

Εκτύπωση
67,90€
Προπαραγγελία
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 22/10/2024

Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα
Ποσότητα:
  Οι αποστολές προπαραγγελιών εκτελούνται τουλάχιστον μια ημέρα νωρίτερα ώστε ο πελάτης να έχει ήδη παραλάβει το προϊόν την ημέρα του επίσημου release. Το κατάστημά μας δεν φέρνει ουδεμία ευθύνη για καθυστερήσεις που προκύπτουν από τις μεταφορικές.
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".
Allan Wake II Deluxe Edition

Η φυσική έκδοση του Alan Wake 2 Deluxe Edition περιλαμβάνει τα εξής:

 • Alan Wake 2 φυσικό παιχνίδι.
 • Τις επεκτάσεις Night Springs και Lake House.
 • Cosmetics και αντικείμενα της Deluxe Edition: Nordic Shotgun Skin για τον Saga, Crimson Windbreaker για τον Saga, Celebrity Suit για τον Alan, Parliament Shotgun Skin για τον Alan και Lantern Charm για τον Saga.
 • Alan Wake Remastered (Ψηφιακή έκδοση - περιλαμβάνεται ως δώρο με την αγορά DLC σε ένα voucher).

PRE ORDER BONUS

 1. Alan Wake II χάρτινο σταντ: 29,5 εκατοστά ύψος
 2. Digital OST Download ( Οι κωδικοί θα αποσταλούν και θα μπορούν να εξαργυρωθούν στο: www.alan-wake-2.com/download)

 Μια σειρά τελετουργικών δολοφονιών απειλεί το Bright Falls, μια κοινότητα μικρής πόλης που περιβάλλεται από την άγρια φύση του Ειρηνικού Βορειοδυτικού. Η Σάγκα Άντερσον, μια πετυχημένη πράκτορας του FBI με φήμη για την επίλυση απίθανων υποθέσεων, φτάνει για να ερευνήσει τους φόνους. Η υπόθεση της Άντερσον εξελίσσεται σε εφιάλτη όταν ανακαλύπτει σελίδες μιας ιστορίας τρόμου που αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα γύρω της.

Ο Alan Wake, ένας χαμένος συγγραφέας παγιδευμένος σε έναν εφιάλτη πέρα από τον κόσμο μας, γράφει μια σκοτεινή ιστορία σε μια προσπάθεια να διαμορφώσει την πραγματικότητα γύρω του και να ξεφύγει από τη φυλακή του. Με μια σκοτεινή φρίκη να τον κυνηγάει, ο Wake προσπαθεί να διατηρήσει τη λογική του και να νικήσει τον διάβολο στο δικό του παιχνίδι. Ο Άντερσον και ο Γουέικ είναι δύο ήρωες σε δύο απελπισμένα ταξίδια σε δύο διαφορετικές πραγματικότητες, που συνδέονται κατά βάθος με τρόπους που κανένας τους δεν μπορεί να καταλάβει: αντανακλούν ο ένας τον άλλον, αντηχούν ο ένας τον άλλον και επηρεάζουν τους κόσμους γύρω τους. Με αφορμή την ιστορία τρόμου, το υπερφυσικό σκοτάδι εισβάλλει στο Bright Falls, διαφθείρει τους ντόπιους και απειλεί τους αγαπημένους τόσο του Anderson όσο και του Wake.

Το φως είναι το όπλο τους -και το ασφαλές καταφύγιό τους- ενάντια στο σκοτάδι που αντιμετωπίζουν. Παγιδευμένοι σε μια σκοτεινή ιστορία τρόμου όπου υπάρχουν μόνο θύματα και τέρατα, μπορούν να ξεφύγουν και να γίνουν οι ήρωες που πρέπει να γίνουν;

Turbo-X
Turbo-X
Turbo-X`

 

  • Γενικά Χαρακτηριστικά
  • Κατασκευαστής:EPIC GAMES
  • ΤύποςHORROR ADVENTURE
  • Multiplayer:Όχι (singleplayer)
  • Καταλληλότητα (PEGI):18+
 

Λύστε ένα θανάσιμο μυστήριο: Αυτό που αρχίζει ως έρευνα για φόνο σε μια μικρή πόλη εξελίσσεται γρήγορα σε ένα εφιαλτικό ταξίδι. Αποκαλύψτε την πηγή του υπερφυσικού σκότους σε αυτή την ψυχολογική ιστορία τρόμου γεμάτη έντονη αγωνία και απροσδόκητες ανατροπές.

 

Παίξτε ως δύο χαρακτήρες: Ζήστε την ιστορία τόσο του Alan Wake όσο και της Saga Anderson και δείτε τα γεγονότα να εκτυλίσσονται από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Αλλάξτε μεταξύ του αγώνα ζωής ή θανάτου του Anderson για την επίλυση της υπόθεσης και των απελπισμένων προσπαθειών του Wake να ξαναγράψει την πραγματικότητά του για να ξεφύγει από τα βάθη του Σκοτεινού Τόπου.

 

Εξερευνήστε δύο κόσμους: Γνωρίστε δύο πανέμορφους αλλά και τρομακτικούς κόσμους, ο καθένας με τους δικούς του πλούσιους χαρακτήρες και θανάσιμες απειλές. Ανακαλύψτε τα μαγευτικά τοπία της λίμνης Cauldron στο βορειοδυτικό Ειρηνικό και τις ειδυλλιακές πόλεις Bright Falls και Watery. Σε απότομη αντίθεση, επιχειρήστε να ξεφύγετε από το εφιαλτικό αστικό τοπίο του Dark Place. Επιβιώστε με το φως: Με περιορισμένους πόρους, αντιμετωπίστε ισχυρούς υπερφυσικούς εχθρούς σε απελπισμένες καταστάσεις μάχης από κοντά.


Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία